Først lagde jeg ca. 9 grov pastaplader i bløde i et fad med vand og lidt olie.
Derefter lavede jeg en tomatsovs bestående af:
1 fed hvidløg
2 mellemstore løg
olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomat pure
chilipulveroregano
salt og peber
frisk basilikum
Skær løg og hvidløg groft, svits i en gryde med lidt olie. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og de tørrede krydderier. Lad det koge og blend det. Tilsæt hakket frisk basilikum. Hæld sovsen ned i et ildfast fad.
Fyld til cannelloni:
optøet spinat
2 fintskåren tomater
fetaost i tern
fintskåren kogte kartoffelstykker
1-2 spsk rasp
Bland det sammen i en skål.
Tag et stykke bagepapir og drys med durummel. Tag en af de opblødede lasagneplader og læg den på papiret, læg to spsk fyld i midten på langs. Fold højre side ind og luk ved at folde venstre side ind. Vend rullen om og læg den i fadet oven på tomatsovsen. Gør det sammen med resten af rullerne. Så det til sidst ser sådan her ud:
Brug mornay sauce eller rigtig beachamelsauce, hæld det ud over rullerne så det dækker.
Pynt med frisk basilikum blad. Kan nydes med hvidløgsflute eller bruschetta.



Ingen kommentarer:
Send en kommentar