tirsdag den 8. maj 2012

Lækker Cannelloni!

Så blev det tid til at jeg skulle prøve at lave den italienske ret cannelloni, og det blev bare så lækkert!



Først lagde jeg ca. 9 grov pastaplader i bløde i et fad med vand og lidt olie.
Derefter lavede jeg en tomatsovs bestående af:
1 fed hvidløg
2 mellemstore løg
olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomat pure
chilipulveroregano
salt og peber
frisk basilikum

Skær løg og hvidløg groft, svits i en gryde med lidt olie. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og de tørrede krydderier. Lad det koge og blend det. Tilsæt hakket frisk basilikum. Hæld sovsen ned i et ildfast fad.

Fyld til cannelloni:
optøet spinat
2 fintskåren tomater
fetaost i tern
fintskåren kogte kartoffelstykker
1-2 spsk rasp

Bland det sammen i en skål.

Tag et stykke bagepapir og drys med durummel. Tag en af de opblødede lasagneplader og læg den på papiret, læg to spsk fyld i midten på langs. Fold højre side ind og luk ved at folde venstre side ind. Vend rullen om og læg den i fadet oven på tomatsovsen. Gør det sammen med resten af rullerne. Så det til sidst ser sådan her ud:










 

Brug mornay sauce eller rigtig beachamelsauce, hæld det ud over rullerne så det dækker.

Stil fadet i forvarmet ovn ved 200 grader. Bag i ca. 20 min. Tag det ud og drys med revet ost. Bag i ti minutter eller indtil osten er smeltet og gylden brun:-)

Pynt med frisk basilikum blad. Kan nydes med hvidløgsflute eller bruschetta.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar