Kiksebund:
125 g knust
digistive kiks
2 spsk smeltet
smør
1½ spsk sukker
Tænd for ovnen
165 grader. Stil 16 muffinforme med papir op på en plade. Tag en lille skål og
hæld 125 g knuste digistiv kiks ned i den, sammen med 1½ spsk sukker og til
sidst 2 spsk smeltet smør. Rør det sammen med en gaffel indtil det er blandet
og alle de tørre ingrdienser er fugtet af smøret. Fyld 1 spsk af blandingen ned
i hver muffinformen. Brug et lille glas til at presse bunden flad og lige. Bag
dem i 5 minutter. Sæt dem til at køle af.
Hindbærpuré:
85 g hindbær
2 spsk sukker
For at lave
hindbærpuré, bland hindbær og sukker og blend til indtil konsistenten er jævn.
Oste-massen:
450 g smøreost
150 g sukker
1 knsp salt
1 tsk
vaniliesukker
2 store æg
(stuetemperatur)
Fyld 450 g
smøreost i en blender ved medium-high speed og blend indtil den er luftig.
Tilsæt 150 g sukker og blend til massen er jævn. Tilsæt 1 knsp salt og 1 tsk
vaniliesukker. Pisk 2 æg og tilsæt lidt ad gangen, rør grundigt.
Derefter hældes 3 spsk af oste-massen ned i hver muffinsform. Færdiggør kagen ved at dryppe tre ½ tsk hindbærpuré ovenpå og brug en tandstik til at lave en marmorering.
Bag kagerne indtil fyldet et fast , ca. 22 min. vend bagepladen halvvejs for at sikre en jævn bagning. I første omgang ser de ret oppustede ud, men dette falder lidt ned. Sæt kagerne til afkøling på en rist ved stuetemperatur, herefter stil dem i køleskabet i mindst 4 timer før servering.




Ingen kommentarer:
Send en kommentar